nu kilar jag


då vet ni!

är otroligt dålig på att skriva, hehhehe.

JAG SAKNAR DIG

bio 2night med some friendos, hoppas den lever upp till förväntningarna!


someone like u

snart ska jag fixa någon middag att äta sen beger jag mig mot jeppe/matfesten(?) sen kilar vi vidare och sitter barnvakt åt mina småkusiner till klockan 2, spännande.nu ska jag tuffa mig vidare.


tuttuuuuut

rälsen är inne!


resultatlisa tog bilderna igår.

när tänker du agera

nu ska jag fixa naglarna, sen kilar jag ut och går/springer.
är fett glad just nu för roberto ska sova hos mig idag.(som om de vore något ovanligt:$♥)sneakpeak


vad har min sommar bestått utav?

allt möjligt faktiskt.
Jag har varit i göteborg med älsklingen, varit i stockholm hos världens härligaste familj, badat naken i havet, åkt båt, fiskat, badat i strå, vart i stugan, tältat, vart i burträsk, umgåtts med dom finaste människorna, suttit på en ö i skärgården, träffat nya människor, badat en hel del, hunnit sommarjobba, ätit glass i b-byn, provat på discgolf för första gången i mitt liv, spelat minigolf, vart på stadsfesten, haft den bästa trästockshelgen ever(!!!!!!!!!!1), umgåtts med finaste klassen, kört burträskbingo, grillat, haft harryp-lan och mycketmyyycket mer.

Jag har helt enkelt gjort det mesta den här sommaren&jag måste säga att denna toppar alla tidigare sommrar tror jag. har haft så jääkla kul. snart börjar jag gymnasiet, med en helt ny klass. känns lite hemskt, men kul.
om man säger såhär, jag har gjort så jäkla mycket så jag har inte hunnit bli brun.får man ha det som bortförklaring?aja, det är min iaf.hihi.åkt vatten-snowboard har jag också gjort(hur det nu stavas på engelska?????!)
bilder kommer eftersom. hadees!

mitt solsken i regnet

skjutsade just hem roppe. Snart kilar jag till sjukgymnasten&när jag kommer hem så tänker jag knyta på träningsshoesen, gå ut på en uppfriskande promenad i regnet. Inget spring för mig idag. Idag tillåter ryggen inte det. kanske blir några steg ändå, ska försöka. helvetes-rygg.


trästocks!

mannen i mitt liv

du ristade in andrahandsval i ansiktet på mig.


saknar er redan världens bästa klass.

DORISlisa tog bilderna.

köpte en hamster idag.

och en tre-vånings hus.höhö.min hamster kommer att vara såå bortskämd.


har den finaste pojkvännen

hade en fett rolig kväll igår, vi körde burträskbingo med lite peeps tjejorna mot pojksen & så bra som vi är så vann vi. Så killarna fick springa spritt språngande en liten löprunda sådär på kvällssnåret.

skulle egentligen sova hos robin igår, men jag fick bajsont i min reebs när vi skulle sova så vi kilade till mig vid halv 3 tiden för att jag skulle få knakas, sen sov vi här. Han är så söt att han orkade följa jobbiga moi. Och imorse vaknade jag som en inpackad sill. Robin låg som en förpackning kramades mot mig&pussade mig tills jag vaknade. hur söt??

imorse♥


helu

idag har vart en bra dag. vaknade upp med min älskling, drog och badade på edda med honom, åt middag med världens bästa familj(hela!!!!+danne), nu ska jag måla, och sen ska jag ha avskeds-myskväll för simon med hela familjen. de enda som saknas ikväll är bara roberto♥ men dagen har varit/är/kommer att vara underbar helt enkelt.randombilder, mys med jeppzor♥i fucking hate this

va med robin,jerre,bene,linus och tom igår. finfint folk dedär, det var kewl!


min fina sovande pojkvän.hihih

saknar varje själ


black&white

var med lina&jeppe igår/inatt/idag. awesome.


ego


hejhejhejhejhej

har så fullt uppheido

RSS 2.0