arkiv

ikväll blir det plugg & mys med roppe.

igår med brudarna

fucking vägrar

vi har typ världens största uppsats om andra världkriget känns det som. man ba; okej sista uppgiften nu, du orkar(den ska vara klar på tisdag,taggataggatagga). sen ba....vänta ett tag.... läraren; vi ska ha en till uppgift efter den här uppsatsen också1XDXDxdxdxdXD LOL. jag;


kärlekikväll blire pluuuuuuuuuuuuuuugg.....................


lalaaaala


vad ska man annars göra om man är ensam hemma, prickig.


vår ettårsdag


lisas balklänning kommer kanske idag, taggar:$
egoegoego


gulleproppikväll

har just köpt gott till ikväll, snart kilar vi och kikar på en stugge till moi i sommar. & efter det blir det myspys i soffan. fuu vad jag taggar vårmässan... som ett litet barn.längar sönder!

thanks for all of the lies


idag


jag är fucking ready


10 juni åker vi till Cypern

med familjen, vilket såklart inkluderar Robin & Daniel också! Kommer bli så sjukt kul, jag tror att hela den här sommaren kommer blir så sjukt kul & helt underbar!
Kommer självklart ta med undervattenskameran så jag kommer ha asmycket bilder att visa sen! längtaaaaaar!Blue Village – Callisto
Blue Village – Callisto
Blue Village – Callistojag behöver dig, som mitt blod behöver syret i luften jag andas


8 Maj. 1 år. Med världens finaste pojke. Du har fått mig att inse vad kärlek är. Om jag fick chansen att ändra något på dig så skulle jag inte förändra nånting, du är perfekt för mig. Om jag fick chansen att ändra något på mig själv så skulle jag heller inte förändra nånting, för det är såhär du blev kär i mig och det är såhär du älskar mig, du har fått mig att inse det. Du får mig att må så himla bra, & vara så himla lycklig. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det här året bara är en liten del av den tid vi kommer spendera tillsammans. Du är en helt underbar människa, tack för allt du gör för mig. Jag ser framemot alla äventyr vi har framför oss. Jag älskar allt med dig, allt som har med dig att göra! Varje dag vaknar jag upp i en dröm&varje dag är du min drömprins.
Jag älskar dig oändligt många varv runt oändligheten & oändligt med gånger tillbaka Robin.

sleepover med dessa pärlorBilduppgift på skolan som jag fick A på. skenet bedrar.

nytthjärta
motljus


RSS 2.0